AFOI VEROPOULOI SA Supermarket Redesign in Volos

The supermarket, which already existed in the plot of 4.729m2 reconstructed, along with the addition of two-storey expansion. In the new reconstructed building that covers an area of 3.200m2, the ground floor operates as supermarket and the first floor serves as office space. The pre-existing building have resulted from successive number of building permits / phases and additions and exhibited morphological and structural discontinuity due to the different stages of construction.

For this reason, the faces studied again to highlight the morphological and functional coherence of the building and the clear determination of the corporate identity.

  • Project: Supermarket Redesign
  • Employer: AFOI VEROPOULOI SA
  • Location: Volos, Magnesia
  • Category: Design & Construction
  • Implementation Period: 2005 – 2006