Office Space Redesign in Piraeus

The entire floor (480m2) of an existing building of the 60’s, in the center of Piraeus, overlooking the passenger port, redesigned to accommodate the offices of a shipping services company. The redevelopment of the space was implemented with the simultaneous uninterrupted operation of the company since its activity was not inhibited even for one day.

The plan included the creation of the reception area, office spaces for staff and executives, meeting room, and ancillary spaces. The new design reflects the corporate identity of the company that serves as to style and organization and fulfills the conditions that create a modern and upgraded working environment. The desire for a direct view to the port by the reception and the majority of workplaces, defined the general principles of design.

  • Project: Office Space Redesign
  • Employer: Private Maritime Services Company.
  • Location: Piraeus, Attica
  • Category: Design & Construction
  • Implementation Period: 09/2011 – 03/2012