Ανακαινισεις Φαρμακειων

Επιθυμείτε ένα νέο, μοντέρνο και «εμπορικό» φαρμακείο με τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα; Η ΔΟΜΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ σας προσφέρει αυτό ακριβώς που έχετε στο μυαλό σας, εξελιγμένο και συνυφασμένο με τα σύγχρονα δεδομένα δόμησης και τεχνογνωσίας.

Με δεδομένο το ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στον κλάδο των φαρμακοποιών, αφού πλέον ένα μοντέρνο φαρμακείο είναι και χώρος ομορφιάς, είναι πολύ σημαντικό το πλάνο και η μελέτη να στηριχθούν σε αυτές τις νέες προδιαγραφές, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο.

Μελέτη και σχεδίαση του χώρου

Η εταιρεία ΔΟΜΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ προβαίνει σε ολική ή μερική ανακαίνιση, σε επέκταση ή σε εκ νέου κατασκευή φαρμακείου, με όλες τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές προδιαγραφές και καινοτομίες. Για να γίνει αυτό εφικτό είναι απαραίτητος ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του χώρου, η ταξινόμηση των επίπλων και η διαμόρφωση γενικότερα της χωροταξίας στον χώρο. Στην οριστική διαμόρφωση του σχεδίου σε φωτορεαλιστική απεικόνιση συμβάλλει και ο ίδιος ο φαρμακοποιός, με σχόλια, επιπλέον παραμετροποιήσεις κ.α. Έτσι, λίγο πριν ξεκινήσουν οι εργασίες, εσείς θα γνωρίζετε πως θα είναι live το φαρμακείο σας μετά την ανακαίνιση!

Υλοποίηση – Διαμόρφωση

Η ομάδα των τεχνικών ξεκινάει τις εργασίες της, υπό την καθοδήγηση έμπειρων μηχανικών, ώστε αφενός κάθε στάδιο να στέφεται με απόλυτη επιτυχία και αφετέρου να παραδοθεί στην ώρα του, τηρώντας το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

Το τελικό αποτέλεσμα 

Ένας μοντέρνος ολοκαίνουργιος χώρος είναι στη διάθεσή σας για να συνεχίσετε σε νέες βάσεις τη λειτουργία του φαρμακείου σας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και άνεση στους πελάτες σας.

Είμαστε δίπλα σας και μετά την υλοποίηση του έργου για οτιδήποτε χρειαστείτε!