Βιομηχανικα & Μεταλλικα Κτιρια – Κατασκευες Κτιριων

Η εταιρεία ΔΟΜΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ διακρίνεται στις κατασκευές μεταλλικών και βιομηχανικών κτιρίων, εφαρμόζοντας πρωτοποριακές τεχνικές σχεδίασης και δόμησης.

Τα βιομηχανικά μεταλλικά κτίρια αποτελούν την πιο συχνή επιλογή στον χώρο της δόμησης σε έργα μεγάλου μεγέθους. Ο χάλυβας που αποτελεί το βασικό συστατικό στην κατασκευή, παρέχει αντισεισμικότητα και τεράστια ευελιξία στην δημιουργία κτιρίων ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής. Προσφέρει υψηλή ανθεκτικότητα σε σχέση με το βάρος του και αυτό είναι ένα βασικό πλεονέκτημα για την πολύ προσιτή τιμή του συγκριτικά με τις κατασκευές οπλισμένου σκυροδέματος.

Εξειδικευμένες λύσεις για κάθε απαίτηση 

Το άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό δίνει πρωτίστως έμφαση στην μελέτη και στο στάδιο της προ-κατασκευής ορίζοντας εξαρχής ένα πλάνο εργασιών που θα τηρηθεί αυστηρά, ώστε το έργο να παραδοθεί στην ώρα του. Η εταιρεία είναι σε θέση να παρέχει λύση σε κάθε ανάγκη, σε κατασκευές ανεξαρτήτως μεγέθους και χρήσης: σύμμεικτα κτίρια, βιομηχανικά κτήρια, μεταλλικά κτήρια, πολυώροφα οικοδομήματα και μικρούς χώρους όπως ένα πατάρι.

Ουσιαστικά οφέλη

Στην σύμμεικτη δόμηση επιτυγχάνεται η συμμετοχή διαφόρων συστημάτων δόμησης, τα οποία ενσωματώνουν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στην εργονομία και ουσιαστική κατασκευαστική ποιότητα. Έτσι σε όλα τα επίπεδα, το κτήριο είναι άρτιο.

Στα μεταλλικά κτήρια, επικρατούν μικρότερα στατικά φορτία σε σχέση με μία συμβατική κατασκευή. Αυτό προσφέρει βέλτιστη αντισεισμική συμπεριφορά και δυνατότητα σύνθετων μορφών στον σχεδιασμό, άρα αυξημένες δυνατότητες  δημιουργίας αρχιτεκτονικής υψηλών απαιτήσεων. Είναι κατασκευές Υψηλής Ενεργειακής Απόδοσης, στις οποίες μπορούν να εγκατασταθούν τα πλέον σύγχρονα ηλεκτρομηχανολογικά συστήματα.